lauantai 11. toukokuuta 2019

Kahvio Mokka Voikkaalla


Kahvio Mokka vaikutti jo etukäteistiedustelujeni perusteella lupaavalta paikalta! Niinpä siis junaan-juuri ennekuin koronaepidemia sulki Uudenmaan rajat, ja kohti Kouvolaa. Ekat kahvit join asemaravintolassa, ja sitten aseman edestä bussilinjalla nro 1 Voikkaalle. Hieman äreän tuntuinen kuski ajaa. Linja kiertää keskussairaalan kautta. Voikkaan "linja-autoaseman" läheltä löytyy erään kerrostalon alakerrasta Kahvio Mokka. Mukava idyllinen noin 15 asiakaspaikan kahvibaari. Heti kohta pääsen juttuun paikallisten kanssa, kahvion myyjätär. paikallisasukas vanhenmpi entinen tehtaalainen Mikki-jolta ei meinaa suunvuoroa saada, on äänessä. Juttuahan meillä riittää. Juon pari kahvia. Myynnissä on oluen lisäksi sämpylöitä ja munkkeja. Kerron omistajattarelle joka hänkin käy paikalla, että täällähän M.A.Numminenkin viihtyisi kun saa kaljan, kahvin ja munkin! Voikkaa kuuluu olevan hiljainen paikka nykyään. Joku miesasiakas käy tosiaan juomassa kahvin. Tunnelma on ehkä aikoihin lähimpänä perinteistä baaria kuin pitkään aikaan.

Vessakin on niin siisti että hämmästyn. Jopa perinteiset muovituolitkin tuovat baaritunnelmaa. Sisustus on melko siisti ja asiallinen.

Kahvio Mokkaa voi todellakin suositella siinä että siellä voi aistia jotain aidosta baaritunnelmasta. Hyvin todennäköisesti se on tällä hetkellä Voikkaalla viihtyisin paikka. Itse ehkä kaipaisin hieman enemmän kahvilan tunnelmaa, jos jotain parannusehdotuksia sitten esittää.
-Toivottavasti Kahvio Mokasta ei tule kapakkaa?




Myllytie 4 Voikkaa

Pelikoneita

Syötävät ja juotavat





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Ruoka-ja Kahvibaari Siltakatu 13 Hyvinkää -BAARIEN SYNKKÄ PUOLI

 BAARIEN SYNKKÄ PUOLI-voi olla lisäotsikkona tälle baarille, mikäli tietomme pitävät paikkaansa. Hyvinkään Siltakadulla sijainneeseen Ruoka-...