perjantai 25. tammikuuta 2019

Petas-baari-TV:stä tuttu 90-luvulta.



Viimeisiä kuvia Espoossa sijainneesta Petas-baarista, joka sijaitsi Viherlaakson Länsirajalla Turuntien ja Lippajärventien risteyksen tuntumassa. Paikka on juuri ja juuri Kauniaisten puolella. Nyt rakennus on purettu. Petas-baari jäi nuorten mieleen aikoinaan koska siellä "ei paljon papereita kyselty". Näin jälkikäteen vaikuttaa että Petas-baari on täyttänyt perinteisen baarin kriteerit.





Petas-baari esiintyi jopa 90-luvulla Trabant-express viihdeohjelmassakin. Tuolloin baari oli kuitenkin jo lakkautettu.


"Jasso Laamanen" Trabant-express-sarjan Petas-baarissa. Hänen "kavereitaan olivat "Travolta" ja "Mosse" Käkikellon kukkuessa, näyttäisi olevan muutaman minuutin yli klo 18, Jasso Laamanen polkee pyörällään baariin eteen oranssissa Veto-verryttelypuvussaan. Jokaisessa jaksossa kuullaan samat tervehdykset "


-Kato Laamanen, terve!
-Kato, Travolta ja Mosse!-vastaa Laamanen.
Ja sitten joku kommentti Laamasen korvista roikkuvista banaaneista. Laamanen pelaa sitten Jassoa, ja kertoo jonkun hänelle sattuneen "oudon " tapahtuman. Ammattikouluikäisten keskuudessa nuo olivat monien vitsien aiheita. 


Muutamia Trabant Expressin videoita:

https://www.youtube.com/watch?v=LN_UA8GMKMQ

https://www.youtube.com/watch?v=9eGSRGA78U0





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Ruoka-ja Kahvibaari Siltakatu 13 Hyvinkää -BAARIEN SYNKKÄ PUOLI

 BAARIEN SYNKKÄ PUOLI-voi olla lisäotsikkona tälle baarille, mikäli tietomme pitävät paikkaansa. Hyvinkään Siltakadulla sijainneeseen Ruoka-...