torstai 31. toukokuuta 2018

Leppävaaran baari Fins bar-cafe ent. Cafe Kim Manh

Tämä OLI aiemmin ruokansa puolesta Espoon paras paikka! Lihapulla-annos muusilla ja salaatin kanssa, kahvi jälkiruoaksi. Parasta mitä Leppävaarassa sai. Nykyinen omistaja, taisi olla jo edellinenkin, lopetti ruoanvalmistuksen joku aika sitten. Nyt vain alkoholia ja kahvia/teetä.

Voihan olla että ruoka ei mennyt kaupaksi vaikka hyvää olikin. Muistaakseni 6.50,- maksoi tuo legendaarinen lihapullat perunamuusilla.
Baarin ongelma on ruoan puutteen lisäksi huono nimi. myöskin näkyvyyttä internetissä voisi parantaa. Baarin sijainti on todella hyvä ja se on sisältäkin viihtyisä, sanalla sanoen oikea baari.


Osoite Läkkisepänkuja 3, 02650 Espoo






Baaritiski tuo mieleen perinteisen baarin. Joulukoristeet kesällä ovat hieman huvittavia ;)




Sisätilat ovat niin viihtyisiä että voittaa trendipaikat ja luolat mennen tullen! Nimen tietysti muuttaisin mutta paljon muuta ruoan lisäämisen mukaan laskien baari ei kaipaa.







Baaritiskin takana näkyviä juomapulloja.

ARVOSANA: 9 ruoan kanssa, nykyisellään "märkänä baarina" pelkillä juomilla ja kapulakielisellä nimellään 7. Baari on säilyttänyt eräänlaisen baariksi kutsuttavan paikan tyylinsä, jossa tyylirikkeenä nyt tuo huono epäsuomalainen nimi,, ja ruoan puuttuminen.
_________________________________________________________________________

Fins Bar-cafe, VIIMEINEN PÄIVITYS!

Toukokuussa 2019 tuo edelläkerrottu on historiaa, samoin kuvat!

"Fins baari-kahvila" on nyt synkkä juottola. sen edustalla mörisevät Leppävaaran römeimmät viinabassot, paikassa saa rähmäisiä kännihaleja ja kännikättelyitä.

Tämä tapahtui Toukokuun 11:sta 2019:

Fins bar näkyi edessäni, kännisen mieskörilään ja kännisen naisen pystyhalaus baarin ovella oli varoittava näky: ei tuonne! Mutta, päätin vanhojen muistojen voimalla silti vielä kerran katsastaa paikan!

Heti sisällä huomasin että paikkaa on remontoiti kapakan suuntaan: poissa ovat viehättävä baaritiski ja vitriinit, sekä kahvila-tuolit ja kukat! Tilalla synkeä baaritiskinkuvatus ja loosit. 
-Ei taida olla ruokaa enää täällä?-kysyin itämaiselta mieheltä joka seisoi tiskin takana, ja katselin seinällä vielä jäljellä olevia ruoka-annosten kuvia.
-Ei ole. - arvasin sen.
Samaan aikaan kanssani tiskille puskeutui etäisesti Vesku-Loiria muistuttava isomahainen viinabassomies.
Tilaa! Kuului käsky.
-Tilaa sinä ensin ole hyvä, sanoin.
-Täällä tilataan eikä valita! -viinabasso vieressäni jyrisi.
-Alkoi ärsyttämään mokoma moukka, mutta hillitsin itseni ja sanoin: oletko täällä töissä?
-En! -viinabasso jyrähti! Ja heti perään: Mä oon Pera! -ja koura ojentui kättelemään.
-Harri! - ja puristin viinabasson jämerää kouraa.
-Tilaa sinä vaan! -sanoin.
-Sitä samaa!! Viinabasso julisti tiskin takana seisovalle itämaiselle viiksimiehelle ja työnsi ahneesti tuoppiaan kaljahanan alle. Jatsoin parhaaksi poistua paikalta.

-Paska paikka, ei koskaan enään, päätin ja jätin Fins baarin muistoihini. Lihapullat perunamuusilla ja salaatilla, 6.50,- se oli tämän paikan parasta tarjontaa kerran. 



1 kommentti:

  1. Muutenkin suomalaisen ruoan saanti on tiukoilla nykybaareissa. Pitsaa, sushia, hampurilaisia ja ranskalaisia kyllä löytyy, mutta peruna alkaa olla harvinaista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Ruoka-ja Kahvibaari Siltakatu 13 Hyvinkää -BAARIEN SYNKKÄ PUOLI

 BAARIEN SYNKKÄ PUOLI-voi olla lisäotsikkona tälle baarille, mikäli tietomme pitävät paikkaansa. Hyvinkään Siltakadulla sijainneeseen Ruoka-...